FAQ

FAQ

Q: De unde provin produsele? De ce sunt deosebite?

Mango-ul proaspat egiptean este un fruct unic, o incomparabila delicatese tropicala, deosebit de bogat nutritional, cu un gust si miros aparte. “Fructul zeilor”, cum il numesc indienii, iti lasa gura apa, indiferent de culoarea pe care o are: galben auriu, purpuriu, rosu portocaliu sau verde.

Q: Cum și cât se păstrează mango?

Fructul copt se pastreaza cel mai bine la temperaturi intre 12-20 C. Fructul necopt la temperaturi peste 12 C ambalat in punga de hartie.

Q: Câte bucăți sunt aproximativ într-o cutie de 5 kg?

O cutie contine: mango intre 8 -11  rodii: intre 9-12

Q: În cât timp îmi ajunge comanda?

Livrarea se face in maxim 48 de ore in judetul Cluj.

Q: Cum se alege un mango perfect?

Mangoul este cel mai consumat fruct din lume, in special pentru gustul dulce si intens dar si datorita continutului mare de vitamine, fibre si antioxidanti. Datorita acestei popularitati el mai este numit si „Regele Fructelor”. Ca orice rege el este putin capricios si excentric, astfel, spre deosebire de majoritatea fructelor, culoarea lui nu dezvăluie cat de copt este. Iata insa cum poti alege un mango perfect pentru consum. Un fruct prea crud este foarte ferm la apasare, unul perfect pentru consum cedeaza usor la palpare dar nu foarte tare. Daca s-a intamplat sa primești unul necopt nu este nicio problema, inveleste-l pentru 2-3 zile in hartie si acesta se va coace perfect. Cand mangoul este copt coaja se zbarceste si apar pete. Atentie deci, la cumparare nu alegi doar dupa ochi ci iti folosesti toate simturile!