Termeni și condiții

Termeni și condiții

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.mangopeople.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. New Mango People SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, New Mango People SRL. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete a prezentarii produselor, fara a anunta in prealabil.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.mangopeople.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea New Mango People SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Preturile si disponibilitatea produselor

Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre New Mango People SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.

Momentul încheierii contractului la distanta

Momentul încheierii contractului la distanta îl constituie momentul confirmarii comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare. Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre agentii New Mango People SRL.

Politica Retur

Schimbam produsele cu probleme sau returnam contravaloarea lor. Sezizarile se fac in maxim 48 de ore de la preluarea comenzii pe adresa de e-mail hello@mangopeople.ro si trebuie sa fie insotita de poze. Valoarea transportului este suportat de catre client.