Livrare și plată

Livrare și plată

  • Puteți cumpăra produse de la SC New Mango People SRL accesând pagina www.mangopeople.ro prin adăugarea produselor în coș și completarea datelor de livrare.
  • Daca ați ales metoda de plată „Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră in pagina securizată a procesatorului de plăți.
  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Asigurăm livrare gratuită la domiciliu în 72 de ore în Cluj-Napoca.

La comenzile din alte județe se percepe o taxă de livrare între 19 și 25 de lei, (costurile diferă în funcție de greutatea cutiilor). Comenzile se trimit prin firma GLS în fiecare săptămână, de luni până joi.